Wedstrijdnieuws

Search Our Site

logo joshuaJoshua Das Racing Team

Pff het team heeft weer een aardig weekend achter de rug. Zaterdag was er de mogelijkheid om vrij te trainen op het Midland circuit in Lelystad. Na een aantal ronden stopt de Suzuki ermee… Geen vonk!

Arjan gaf al snel aan dat het de condensator was! En?…. Gewoon gelijk… Nergens in de buurt zo’n ding te vinden… Uiteindelijk bij Nol Bikker in Noordeloos één gehaald even 50 minuten heen en terug rijden… Duur ding zo!!!!

 

Zondag:

Aangezien er minder klasses rijden krijgen we 10 minuten extra trainings tijd… En die zwarte kracht blijft een lastig verhaal… Joshua gaat nog maar eens vlak… Het is vrije training!!

Na het nodige herstelwerk kan hij weer voor de tijd training… Ander rubber en gaan… Hij weet er uiteindelijk een 6de startplaats uit te halen… Op zich niet slecht…

 

1e Manche:

Startend vanaf de tweede startrij is de start prima… Geen val, niks afslaan gewoon goed. Geen plaats winst en ook geen verlies. Maar de mannen voor hem hebben een dusdanig hoog tempo erin zitten dat hij na een paar ronden moet lossen. Het tempo komt er dan wel in maar de achterstand wordt niet kleiner… Ook niet groter?? Het is een saaie race zo in je eentje… Joshua komt als 6de over de finish.

 

2e manche:

Joshua krijgt maar één tip mee… Aanpikken!!! Start is goed en zelfs beter dan de eerste, maar de eerste bochten iets te voorzichtig. En daar gaan ze weer met dat hoge tempo… Alleen is het gat naar de vijfde rijder niet zo groot. En werkt als een richtpunt. Schakelen met maat 46 schijnt nog steeds lastig te zijn en hij zit er ook nog eens naast. Maar hij kan het wel! De rondetijden gaan iets omlaag. En komt in de één na laatste ronde in het wiel van nummer vijf! Te laat, want hij kan niet meer aanzetten voor de vijfde plaats. Dáárdoor was manche 2 een stuk spannender dan 1, alleen het resultaat is hetzelfde, plaats 6.

 

Wel is Joshua door deze uitslag én het finishen voor zijn directe rivalen geklommen in het klassement naar de 5de plaats.

Deze pagina wordt u aangeboden door onze sponsor. Uw website op internet, met VALKE.NET

Logo Valkenet

Onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Joshua, de race, vorderingen, en meer
door je in te schrijven op de nieuwsbrief.