Wedstrijdnieuws

Search Our Site

logo joshuaJoshua Das Racing Team

Na de goede ervaringen van de afgelopen weken zijn we naar Boekel in noord Brabant gegaan. De training ging zoals het ging, eerst 10 minuten vrij training en later in de ochtend 20 minuten training waarvan zoals het hele jaar 10 minuten tijdzetten.

Joshua zet een 7de tijd neer en dat ging niet helemaal vanzelfsprekend. De baan is lastiger dan verwacht. Er ligt ook zand in een bocht van het asfalt-deel waar meerdere rijders onderuit gaan. Zo ook Joshua. Met als gevolg een pijnlijke duim. Hij denkt zelfs aan een breuk.

Maar we gaan gewoon van start. Pijnstiller, intapen en rijden!

De eerste manche: starten vanaf de zevende plek. In de eerste bocht raakt hij enigszins in de verdrukking. Bij de tweede bocht nog verder naar het achterveld… Maar bij de eerste doorkomst zijn al behoorlijk wat plekken goed gemaakt. De race vordert en Joshua klimt aardig gestaag weer naar voren. Maar met nog 8 minuten te gaan wordt de race gestopt. Er blijkt al enige tijd een rijder langs de baan te liggen die behoorlijk hard is gevallen…

Er wordt een herstart gepland, maar ook die gaat niet door aangezien medische hulp van buitenaf nodig is.

Resultaat: 6de. Tevens startplek tweede manche…

Helaas horen we later op de dag dat de verwondingen van de rijder dusdanig waren dat dit een hele slechte afloop had. En de rest van de dag wordt afgelast.

Zo zien we weer dat geen enkele sport zonder risico is!!!

Ik wens dan ook alle nabestaanden ongelooflijk veel sterkte !!! R.I.P.

Sander.

Deze pagina wordt u aangeboden door onze sponsor. Uw website op internet, met VALKE.NET

Logo Valkenet

Onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Joshua, de race, vorderingen, en meer
door je in te schrijven op de nieuwsbrief.